Hjem >  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt

Velkommen til vår hjemmeside:www.dallassignco.com.

Avkastning og Utveksle

1. Bare den totale avkastningen av elementene som har problemer forårsaket av oss er tillatt.

2. Hvis den returnerte pakken ikke inneholder alt tilbehør og deler den ble levert, kostnaden av tilbehør og deler vil bli trukket fra den totale produkt pris og kan bare få delvis refusjon.

3. Hvis en eller annen grunn, må du endre størrelse, farge eller refusjonen er årsaken til "forskjell", vil fraktkostnader trekkes fra det totale produktet prisen.

4. børser

Vi vil akseptere utveksling av en annen størrelse eller farge innen 30 dager etter datoen for den opprinnelige bestillingen utsendelse. Vennligst kontakt oss med din Ordre-ID og en av våre medarbeidere vil hjelpe. Hvis du ønsker å utveksle elementer til en annen stil, ville du må returnere varene for refusjon (som per Returrett) og plasser en ny bestilling for den stilen du foretrekker.

Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke brukes, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. brukt eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.

Vi vil ikke dekke frakt kostnadene for utveksling, som vil være ansvarlig for kostnadene ved retur og kostnadene for frakt og håndtering frakt elementene utvekslet kontakt med deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, fordi det ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt og håndtering er ikke refunderes.

Løs problemet

Hvis du har spørsmål om hvordan din personlige informasjon blir innhentet og brukt noen spørsmål, ta gjerne kontakt Kontakt oss. Vi vil behandle din forespørsel eller klage til svare så snart som mulig.

Tilbake